Δευτέρα 25 Ιουνίου 2012

ΕΣΦΑΛΜΕΝΗ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗ ΤΗΣ ΑΣΤΥΝΟΜΙΑΣ-ΑΜΕΣΗ ΑΝΤΙΔΡΑΣΗ ΤΗΣ ΟΠΟΤΤΕ


 Άμεση ήταν η αντίδραση της ΟΠΟΤΤΕ, όταν έγινε αντιληπτό ότι στην προκήρυξη της ΕΛ.ΑΣ., για την εισαγωγή στις σχολές της, υπήρχε για την κατοχύρωση της τριτεκνικής ιδιότητας ηλικιακό όριο των παιδιών της οικογένειας σύμφωνα με το νόμο που ίσχυε πέρυσι. Μετά από τηλεφωνική επικοινωνία με το αρμόδιο γραφείο, επισημάνθηκε το λάθος, και ζητήθηκε εγγράφως (επισυναπτόμενη επιστολή), να γίνει η διόρθωση της προκήρυξης. Λάβαμε την απάντηση ότι θα εξετασθεί το αίτημα μας και αναμένουμε σύντομα να υπάρχει θετική εξέλιξη.
Σας καλούμε σε επαγρύπνηση για οτιδήποτε πέσει στην αντίληψη σας και σας δίνουμε την υπόσχεση ότι η αντίδραση μας θα είναι άμεση.


Το έγγραφο που απεστάλη από την ΟΠΟΤΤΕ 

Προς : ΕΛ. ΑΣ. Τμήμα 2ο Γρ. 5
ΑΙΤΗΜΑ ΑΛΛΑΓΗΣ ΠΡΟΚΗΡΥΞΗΣ
Κύριοι ,
   Σας ενημερώνουμε ότι σύμφωνα με το Φ.Ε.Κ. αρ. 85, τεύχος πρώτο, της 11 Απριλίου 2012 άρθρο 44 παρ. ββ, ο τρόπος απόκτησης της τριτεκνικής ιδιότητας έχει αλλάξει, μετά από κατάθεση και ψήφιση ειδικής τροπολογίας, και την αποκτούν όλοι οι γονείς και τα τέκνα αυτών, αρκεί τα τέκνα να είναι ζώντα.
  Σας παρακαλούμε λοιπόν να επανεξετάσετε την προκήρυξη της 20ης Ιουνίου (Αρ. Πρωτ. 6000/2/4700-κβ)  στης οποίας το άρθρο ΙΙΙ παράγραφο στ 6 αναφέρετε ηλικιακά όρια, εκτιμώντας ότι με τον τρόπο αυτό θα δοθεί το δικαίωμα αναγνώρισης της τριτεκνίας σε περισσότερους τρίτεκνους υποψηφίους.
   Ευελπιστώντας στην θετική σας ανταπόκριση, είμαστε στη διάθεση σας για οποιαδήποτε περαιτέρω  πληροφορία.  
Ο Πρόεδρος    Ο  Γραμματέας 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου