Τρίτη 26 Νοεμβρίου 2013

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΕΛΛΑΔΑΣ ΜΕ ΤΟ ΧΑΜΟΓΕΛΟ ΤΟΥ ΠΑΙΔΙΟΥ

Τη Δευτέρα 25/11/2013 πραγματοποιήθηκε συνάντηση στα γραφεία του « χαμόγελου του Παιδιού» στο Μαρούσι μεταξύ της Ομοσπονδίας Τριτέκνων και του Προέδρου του Οργανισμού κ. Κωνσταντίνου Γιαννόπουλου.
Στη συνάντηση πήραν μέρος οι Σύλλογοι Τριτέκνων Μεταμόρφωσης Αττικής (Τζαβέλλα Μαριάνθη ), Πιερίας ( Κοϊδου Ζωή ), Χανίων ( Χελιουδάκη Μαίρη ), Ηρακλείου ( Αχλαδιανάκης Μανώλης ), Κοζάνης ( Πατσώνα Κατερίνα ), Πρέβεζας ( Δήμος Βασίλης ), και Μαγνησίας  ( Βόλου ) ( Βακουφτσή Κερασίνα ). Συζητήθηκαν τρόποι αξιοποίησης της τεχνογνωσίας και  της εμπειρίας του 
οργανισμού «Το χαμόγελο του Παιδιού».
Οι Σύλλογοι Τριτέκνων, είναι μια τεράστια κοινότητα ανθρώπων και ιδέες όπως αυτές που προωθεί 
«Το Χαμόγελο του Παιδιού» είναι ικανές να την εμπνεύσουν , και  να την ενεργοποιήσουν. Η συνεργασία των δύο φορέων στοχεύει στη διάδοση των ιδεών και αξιών της αλληλεγγύης, της προσφοράς και της κοινωνικής δράσης στους χιλιάδες Τρίτεκνους στην Ελλάδα.
Κατά τη συνάντηση εξετάσθηκαν τρόποι προώθησης κοινών δράσεων μεταξύ των Συλλόγων Τριτέκνων κυρίως της επαρχίας και του «Χαμόγελου του Παιδιού», που αφορούν σε λειτουργία ξενώνων προσωρινής φιλοξενίας ανηλίκων για πολλαπλή φροντίδα και ασφάλεια αντιμετώπισης έκτακτων περιστατικών παιδιών που βρίσκονται σε κίνδυνο και οικογενειών που βρίσκονται σε κρίση.

ΑΠΟ ΤΟ Δ.Σ.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου