Παρασκευή 18 Ιουλίου 2014

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΜΕΛΩΝ ΤΗΣ ΟΜΟΣΠΟΝΔΙΑΣ ΓΙΑ ΘΕΜΑΤΑ ΤΩΝ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΤΗΝ ΑΠΟΚΕΝΤΡΩΜΕΝΗ ΔΙΟΙΚΗΣΗ ΘΕΣΣΑΛΙΑΣ ΚΑΙ ΣΤΕΡΕΑΣ ΕΛΛΑΔΑΣ

Μια ενδιαφέρουσα και αποτελεσματική συνάντηση είχαν μέλη της ΟΠΟΤΤΕ με τη Γ.Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας και Στερεάς Ελλάδας. Ακολουθεί το Δελτίο Τύπου:


ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

Για τη συνάντηση συλλόγων, μελών της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδας (ΟΠΟΤΤΕ), με τη Γενική Γραμματέα της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας,  κ. Καλλιόπη Γερακούδη.

Συνάντηση της Γενικής Γραμματέας της Αποκεντρωμένης Διοίκησης Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας, κ. Καλλιόπη Γερακούδη και αντιπροσώπων συλλόγων μελών της ΟΠΟΤΤΕ (Λάρισας, Βόλου, Καρδίτσας, Φαρσάλων, Φθιώτιδας και Βοιωτίας),  πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 16 Ιουλίου στη Λάρισα,
Σκοπός της συνάντησης ήταν η ενημέρωση της Γραμματέας για όλα τα τρέχοντα θέματα που απασχολούν τις πολυμελείς οικογένειες με τρία παιδιά.
Στην πολύωρη αυτή συζήτηση έγινε εκτενής και αναλυτική αναφορά σε όλα τα θέματα ανά υπουργείο μέσα σε ένα θετικό κλίμα και διάθεση της κ. Γερακούδη να βοηθήσει τους τρίτεκνους οι οποίοι το τελευταίο διάστημα βρίσκονται σε δεινή θέση. Τα θέματα που έθεσαν τα μέλη της ΟΠΟΤΤΕ παραδόθηκαν και γραπτώς σε αναλυτικό υπόμνημα, προκειμένου να προωθηθεί και στα αρμόδια υπουργεία.
Η κ. Γερακούδη κατανόησε τα προβλήματα των τρίτεκνων και η ανταπόκριση της ήταν άμεση προς τους αρμόδιους Υπουργούς και στους Τοπικούς Φορείς της Θεσσαλίας και της Στερεάς Ελλάδας.
Τέλος, η Γ. Γραμματέας ενημέρωσε τα μέλη για την παράταση μέχρι και τον Αύγουστο της διαδικασίας εθελοντικής, διαδημοτικής κινητικότητας στους ΟΤΑ.
Οι τρίτεκνοι, μέλη των συλλόγων που συμμετείχαν έμειναν ιδιαίτερα ευχαριστημένοι με την Ανθρώπινη, ζεστή και αποτελεσματική αντιμετώπιση που είχαν από την κ. Καλλιόπη Γερακούδη και για το λόγο αυτό την ευχαριστούν και δημόσια, όπως επίσης για τις λύσεις και για τις κατευθύνσεις που πρότεινε, προκειμένου να γίνουν  περαιτέρω κινήσεις προς την επίλυση των θεμάτων που απασχολούν τους τρίτεκνους των περιοχών Θεσσαλίας & Στερεάς Ελλάδας και όλων των τρίτεκνων γενικότερα.
ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΠΟΤΤΕ
ΟΙ ΣΥΛΛΟΓΟΙ
ΛΑΡΙΣΑΣ ,  ΜΑΓΝΗΣΙΑΣ
ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ, ΦΑΡΣΑΛΩΝ
ΦΘΙΩΤΙΔΑΣ, ΒΟΙΩΤΙΑΣ


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου