Δευτέρα 19 Ιανουαρίου 2015

ΣΥΝΑΝΤΗΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΝΟΜΟΥ ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΜΕ ΤΗΝ ΑΝΤΙΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑΡΧΗ ΛΑΣΙΘΙΟΥ


Την Παρασκευή 16 Ιανουαρίου πραγματοποιήθηκε συνάντηση του συλλόγου Τριτέκνων με την  Αντιπεριφερειάρχη Λασιθίου κ. Πελαγία Πετράκη. Από τους τρίτεκνους συμμετείχαν  ο πρόεδρος κ. Γεώργιος Χαβάκης, η ταμίας  κ. Μαρία Τζανοπούλου και ο υπεύθυνος δημοσίων  σχέσεων κ. Στέλιος Κτενιαδάκης.
Στην αρχή έγινε μια αναλυτική ενημέρωση για τα γενικότερα θέματα των τρίτεκνων με έμφαση στο θέμα της εξομοίωσης και στις προσπάθειες που έχουν γίνει στα πλαίσια της ομοσπονδίας. Στη συνέχεια οι τρίτεκνοι ενημέρωσαν για τις δράσεις που γίνονται σε όλες τις περιοχές του νομού και έθεσαν υπόψη της Αντιπεριφερειάρχη την κατάσταση που επικρατεί, αφού και ο νομός Λασιθίου πλήττεται από κρίση και πολλοί έχουν ανάγκη στήριξης. Ζήτησαν να ενημερωθούν για τα προγράμματα που ΄΄τρέχουν΄΄ εκ μέρους της Περιφερειακής Ενότητας και τι πρόκειται να γίνει στο μέλλον. Επίσης, ενημέρωσαν για τις εκλογές του συλλόγου και την κοπή της Πρωτοχρονιάτικης πίτας που θα γίνει την 1η Φεβρουαρίου.
Η Αντιπεριφερειάρχης δήλωσε εντυπωσιασμένη για τις δραστηριότητες τα, πολλά μέλη, τους εθελοντές αλλά και τη διασπορά σε όλο το νομό και δήλωσε την πρόθεσή της να βοηθήσει όπου αυτό είναι δυνατόν. Επίσης, ευχήθηκε στα μέλη των τρίτεκνων οικογενειών –μέσω των εκπροσώπων τους να έχουν υγεία και να είναι παρόντα στην εθελοντική προσφορά για μια καλύτερη κοινωνία. 


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου