Δευτέρα 2 Μαρτίου 2015

ΚΟΠΗ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ για το 2015 της Ένωσης Τριτέκνων Γονέων Αλίμου «Τα Εισόδια της Θεοτόκου»

      Με μεγάλη επιτυχία πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη 18 Φεβρουαρίου 2015 η εκδήλωση της κοπής της Βασιλόπιτας της Ένωσης Τριτέκνων Γονέων «Τα Εισόδια της Θεοτόκου», στην αίθουσα του Πολιτιστικού Κέντρου του Δήμου. Η μόλις ενός έτους Ένωση Τριτέκνων, είναι πλέον μέλος της Ομοσπονδίας (ΟΠΟΤΤΕ).

Πριν την έναρξη της εκδήλωσης, από αριστερά η Δημοτική Σύμβουλος κα Κωνσταντίνα Γκόνη, ο Πρόεδρος των Παιδικών Σταθμών κος Δημήτρης Γιαννακόπουλος, ο Εκδότης της Εφημερίδας Vima On Line κος Νικόλας Κονταρίνης, ο Εφημέριος της Ενορίας της Ζοωδόχου Πηγής Πατέρας Διονύσιος και ο Πρόεδρος του ΘΟΠΠΑ κος Στέφανος Διαμαντής. 

Στην τελετή παραβρέθηκε και απεύθυνε χαιρετισμό ο Υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων και Επικοινωνίας της ΟΠΟΤΤΕ κος Δημήτρης Καραγεωργόπουλος. παρακολούθησαν και τίμησαν με την παρουσία τους εξέχοντα πρόσωπα της Πόλης μας. Παραβρέθηκαν ο Δήμαρχος κος Ανδρέας Κονδύλης, καθώς και Δημοτικοί Σύμβουλοι, εκπρόσωποι Πολιτιστικών, Αθλητικών και Εξωραϊστικών Συλλόγων, ο Πρόεδρος και εκπρόσωποι της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αλίμου.


Την εκδήλωση παρακολουθούν από αριστερά, ο Δήμαρχος κος Ανδρέας Κονδύλης, η Δημοτική Σύμβουλος κα Κωνσταντίνα Γκόνη, η Υπεύθυνη Τύπου της Ένωσης Συλλόγου Γονέων Αλίμου κα Ντόρα Δανοχρήστου και ο Πρόεδρος της Ένωσης Συλλόγων Γονέων Αλίμου κος Τάσος Σιδέρης.

                Η εκδήλωση ξεκίνησε με τη λειτουργία του Πατέρα Διονύσιου, Εφημέριου της Ενορίας της Ζωοδόχου Πηγής και πρωτοστάτη του αγώνα της Πόλης μας για την ελεύθερη πρόσβαση των πιστών στο Παλαιοχριστιανικό εκκλησάκι των Εισοδίων της Θεοτόκου. Ο Πατέρας Διονύσιος ευλόγησε τους παραβρισκόμενους, ευχήθηκε στους τρίτεκνους, καλή δύναμη στην ανατροφή των παιδιών και προέτρεψε όλους να γεννούν παιδιά.
    O Πρόεδρος της Ένωσης Τριτέκνων Γονέων Αλίμου κος Γιάννης Μαριόλης παρακολουθεί την λειτουργία του Πατέρα Διονύσιου.
           
Ο Δήμαρχος στο χαιρετισμό του εξέφρασε την αμέριστη συμπαράσταση τόσο του ίδιου, όσο και των Υπηρεσιών του Δήμου και με την ευκαιρία τόνισε με ιδιαίτερη έμφαση την προσφορά του Πατέρα Διονυσίου που στηρίζει με τη συμμετοχή του ως τρίτεκνος, την προσπάθεια αυτή, αλλά και ως Εφημέριος στην Ενορία των Εισοδίων της Θεοτόκου στην Πολιτιστική Άνοδο του Δήμου μας.
  Ο Δήμαρχος Αλίμου κος Ανδρέας Κονδύλης χαιρετίζει την εκδήλωση. Δίπλα του ο Πρόεδρος της Ένωσης Τριτέκνων
                Ο Υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων και Επικοινωνίας της
 (ΟΠΟΤΤΕ) ενημέρωσε τους παραβρισκόμενους για τις δράσεις και τους συνεχείς αγώνες που δίνει πανελλαδικά η ΟΠΟΤΤΕ και κάλεσε τις τρίτεκνες οικογένειες να πλαισιώσουν την προσπάθεια που ξεκίνησε στον Άλιμο, στα πλαίσια της ανάγκης ίδρυσης Ενώσεων στα όρια Δήμων, για καλύτερη και αποτελεσματικότερη λειτουργία, αλλά και δύναμη διεκδίκησης από την Πολιτεία.
    















   

Ο 

Υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων και Επικοινωνίας

 της ΟΠΟΤΤΕ                                      Ο Πρόεδρος της Ένωσης Τριτέκνων Αλίμου 
  κος Δημήτρης Καραγεωργόπουλος                                     κος Γιάννης Μαριόλης
               
       Ο Πρόεδρος της Ένωσης ευχαρίστησε για μια ακόμα φορά όλα τα ιδρυτικά μέλη που στηρίζουν στο ξεκίνημα αυτή την προσπάθεια και κάλεσε να γραφτούν κι άλλες τρίτεκνες οικογένειες ως μέλη στην Ένωση. Αναφέρθηκε εκτενώς στις μέχρι σήμερα δράσεις της Ένωσης σύμφωνα με τους στόχους της, που είναι η κάλυψη της κοινωνικής ανάγκης να εξομοιωθούν οι τρίτεκνες οικογένειες με τις πολύτεκνες, σε μια περίοδο που στη χώρα μας υπάρχει έντονο το δημογραφικό πρόβλημα και η οικονομική κρίση, καθώς και η συμβολή της οικογένειας στον Πολιτισμό και τις Παραδόσεις του τόπου μας. Επίσης, αναφέρθηκε στην ονομασία της Ένωσης «Εισόδια της Θεοτόκου», που σηματοδοτεί την σημασία που έχει για την Πολιτιστική Κληρονομιά του Αλίμου το Εκκλησάκι αυτό.
               Απευθυνόμενος τέλος, στους  Συλλογικούς Φορείς, ζήτησε, στα πλαίσια του Καταστατικού τους και στη βάση της αλληλεγγύης να υποστηρίξουν την προσπάθεια της Ένωσης Τριτέκνων Αλίμου και κάλεσε όλους  τους τρίτεκνους γονείς του Δήμου Αλίμου να εγγραφούν μαζικά, για  
Πρόοδο και Πολιτισμό στον Άλιμο.

«ΔΥΝΑΜΗ ΜΑΣ Η ΕΝΟΤΗΤΑ»


Αναμνηστική φωτογραφία του Προεδρείου της Ένωσης Τριτέκνων Αλίμου

Από αριστερά: Η Οργ. Γραμματέας, Γεωργία Στόλη Ροδίτου, Ο Γεν. Γραμματέας Ταξιάρχης Δήμου, η Αν. Γραμματέας Ρένα Λεοντίδου Δεληγιάννη, ο 
Υπεύθυνος Δημ. Σχέσεων και Επικοινωνίας της ΟΠΟΤΤΕ Δημήτρης Καραγεωργόπουλος, ο Πρόεδρος Γιάννης Μαριόλης, ο Αντιπρόεδρος Πατέρας Διονύσιος Κατσούλης, ο Ταμίας Γιώργος Ρούσσος, και το ιδρυτικό μέλλος Ράλλης Θεόδωρος. 

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου