Δευτέρα 18 Μαΐου 2015

ΔΩΡΕΑΝ ΟΔΟΝΤΙΑΤΡΙΚΕΣ ΕΞΕΤΑΣΕΙΣ ΣΕ ΜΕΛΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΟΥ ΒΟΛΟΥ

Τις προηγούμενες μέρες στα γραφεία του συλλόγου μας πραγματοποιήθηκε ΔΩΡΕΑΝ εξέταση σε μέλη μας και συγκεκριμένα σε 100 παιδιά και 60 ενήλικους, από κλιμάκιο εννέα οδοντιάτρων του συλλόγου Οδοντιάτρων Βόλου.
Στο κλιμάκιο αυτό υπήρχε Παιδοοδοντίατρος και Ορθοδοντικός, οι οποίοι εξέτασαν τα παιδιά και δόθηκαν οδηγίες στους γονείς τους.
O σύλλογός μας επιθυμεί να ευχαριστήσει την Πρόεδρο κ. Αικατερίνη Κλάρα και όλα τα μέλη του Δ.Σ. του Οδοντιατρικού συλλόγου για την ευγενική τους προσφορά, η οποία δείχνει την προσήλωσή τους στον εθελοντισμό, ενισχύει τις οικογένειες τις δύσκολες στιγμές και συμβάλει στον ιατρικό οικογενειακό προγραμματισμό.
Επίσης ευχαριστεί,
την υπεύθυνη του ΙΚΑ κ. Ελένη Βλάχου για την ενημέρωση σχετικά με τις ιατρικές πράξεις που υπάρχει δυνατότητα να πραγματοποιηθούν στο Οδοντιατρείο του ΙΚΑ.
τους οδοντίατρους που συμμετείχαν στη εξέταση των μελών του συλλόγου κ.κ. Γεωργία Βαγδούτη, Θωμά Χαβγούλα, Ελένη Βλάχου, Αικατερίνη Κλάρα, Νικόλαο Ρούμπο Τίμο Ξανθό, Γιώργο Πολέμη  Μαρία Έξαρχου και Ιωάννα Καπετάνια.
Από το Δ.Σ.




1 σχόλιο: