Σάββατο 14 Μαΐου 2016

Η ΟΠΟΤΤΕ στην Αρναία Χαλκιδικής με τους τρίτεκνους των Δήμων Αριστοτέλη, Νέας Προποντίδας και Σιθωνίας Χαλκιδικής





Με πρωτοβουλία του μέλους του Δ.Σ. της ΟΠΟΤΤΕ κ. Χρήστου Γιαννιού, πραγματοποιήθηκε σήμερα Παρασκευή 13/5/2016 συνάντηση στην Αρναία Χαλκιδικής με τον σύλλογο τριτέκνων του Δήμου Αριστοτέλη και τους αντιπροσώπους της ΟΠΟΤΤΕ στην Χαλκιδική, την κ. Πηνελόπη Καραγιάννη από το σύλλογο τριτέκνων του Δήμου Ν. Προποντίδας και την κ. Νίκη Σκουλή από τον σύλλογο τριτέκνων του Δήμου Σιθωνίας. H  Πρόεδρος του τοπικού συλλόγου κ. Αικατερίνη Βαλιάνου, ο Αντιπρόεδρος κ. Αναστάσιος Καραθανάσης, αρχικά καλωσόρισαν τους εκπροσώπους της ΟΠΟΤΤΕ και τους ευχαρίστησαν για την συνάντηση αυτή. Έγινε μια εκτενής αναφορά σχετικά με την ταυτότητα και την κατάσταση του συλλόγου τους αλλά και προβλήματα που αντιμετωπίζουν εξ αιτίας της ιδιαιτερότητας της περιοχής. Έπειτα ενημερώθηκαν από τον εκπρόσωπο της ΟΠΟΤΤΕ  κ. Χρήστο Γιαννιό για την ομοσπονδία, το έργο, του στόχους της και τους συλλόγους - μέλη της σε όλη την Ελλάδα. Τονίστηκε ιδιαίτερα πως για την εύρυθμη λειτουργία κάθε φορέα είναι απαραίτητη η νόμιμη υπόστασή του και η τήρηση των άρθρων του καταστατικού του.  Επιπλέον έγιναν προτάσεις για περαιτέρω στήριξη και ενδυνάμωση του υπάρχοντος συλλόγου και προσφέρθηκε δε  έντυπος οδηγός με το ιστορικό, τις παροχές αλλά και τις δράσεις των τριτέκνων Δήμου Ν. Προποντίδας. Όλοι μαζί ενωμένοι και με πολλή δουλειά μπορούμε να πετύχουμε πολλά με απώτερο στόχο την εξομοίωση. Ο εκπρόσωπος και οι δύο αντιπρόσωποι της ΟΠΟΤΤΕ δήλωσαν ότι θα παράσχουν όποια βοήθεια τους ζητηθεί σχετικά με την ενδυνάμωση του συλλόγου.
Από την πλευρά τους οι τρίτεκνοι του δήμου Αριστοτέλη συνεχάρηκαν τα μέλη της ΟΠΟΤΤΕ για τις δράσεις τους και εξέφρασαν την ικανοποίησή τους για την ιδιαίτερα εποικοδομητική αυτή συνάντηση.
Η επίσκεψη ολοκληρώθηκε με την υπόσχεση ότι θα υπάρξει περαιτέρω επικοινωνία αμέσως μετά την ολοκλήρωση της εκλογικής διαδικασίας από την πλευρά των τριτέκνων του Δήμου Αριστοτέλη.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου