Δευτέρα 20 Φεβρουαρίου 2017

Η ΠΙΤΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

Με την παρουσία πλήθους κόσμου -τριτέκνων οικογενειών-από τη Δυτική Αθήνα και πολλών καλεσμένων που ανταποκρίθηκαν ο σύλλογος Τριτέκνων Περιστερίου και Δυτικής Αθήνας έκοψε την πίτα του.
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν ο πρώην Υπουργός και βουλευτής της ΝΔ κ.Κ.Χατζηδάκης , ο πρώην Υπουργός και στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας κ.Δ. Στρατούλης, ο αντιπεριφερειάρχης κ.Σ. Τζόκας, η περιφερειακή Σύμβουλος κ.Κ. Κρητικού, ο Δήμαρχος Περιστερίου κ.Α. Παχατουρίδης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Αρχής -και αρκετοί από αυτούς αντιδήμαρχοι-:΄κ.κ. Μπέτσης,Λύκος, Τσιώτα, Θεοδωράκος,Κορόγιαννη, Καλιάφας, Λώλος,Βαθιώτης, Παναγιωτόπουλος, Τσερούλα  και της αντιπολίτευσης : κ.κ. Κουγιουμτζής, Αλεξοπούλου, Ζούτσος, Παπαδόπουλος, Δημητρίου, Πλέστης.
  Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους οι: Αχλαδιανάκης Μανώλης από το Ηράκλειο Κρήτης(τ. πρόεδρος ΟΠΟΤΤΕ) και Κοντός Θόδωρος από την Καρδίτσα (τ. Αντιπρόεδρος ΟΠΟΤΤΕ) , Βαρβαρίγου Κλέλια (Φυλή).
Το μήνυμα από το Περιστέρι : χρειάζεται να φτερουγίσουν σε όλη την Ελλάδα τριτεκνικά Περιστέρια!
 Να κινητοποιηθούμε ώστε με μαζική συγκέντρωση στην Αθήνα το Μάρτη,  να απαιτήσουμε την ένταξη των τριτέκνων στους πολύτεκνους !

Το παρών έδωσαν ο Βουλευτής της ΝΔ και πρώην Υπουργός κ.Κ. Χατζηδάκης και ο πρώην Υπουργός και στέλεχος της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ κ. Δημήτρης Στρατούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου