Τετάρτη 2 Αυγούστου 2017

ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ No 3 - 2017 - ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΙΣ ΤΗΣ ΟΠΟΤΤΕ ΜΕ ΔΗΜΑΡΧΟΥΣ ΚΑΛΥΜΝΟΥ ΚΑΙ ΚΩ



ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ 

Ο πρόεδρος της Ομοσπονδίας Τριτέκνων Ελλάδος -  Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε , κ. Αχλαδιανάκης Εμμανουήλ συνεχίζοντας τις συναντήσεις μου με Δημάρχους , συναντήθηκε την Δευτέρα 31 Ιουλίου  με τον Δήμαρχο Καλύμνιων  κ. Ιωάννη Γαλουζή . Στην συνάντηση παραβρίσκονται και  μέλη του Δ.Σ του Συλλόγου Τριτέκνων  Καλύμνου . Στη συνάντηση συζητήθηκαν θέματα που απασχολούν τις οικογένειές των Τρίτεκνων και πώς ο Δήμος μπορεί να στηρίξει τις οικογένειες αυτές  με τις  αποφάσεις του. Έγινε ενημέρωση για την απόφαση της ΚΕΔΕ με την οποία προτρέπει τους Δήμους να προβούν σε μειώσεις των δημοτικών τελών και τελών ύδρευσης και ζητήθηκε  άμεση λήψη απόφασης . Συζητήθηκε επίσης η παροχή έκπτωσης στα εισιτήρια της εταιρείας ΑΝΕΚ στα μέλη μας και ζητήθηκε ουσιαστική παρέμβαση του για εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά Εισιτήρια .
Ο κ. Δήμαρχος δεσμεύθηκε ότι θα εξετάσει τις προτάσεις μας προκειμένου να εξευρεθούν λύσεις.


Ο κ. Αχλαδιανάκης Εμμανουήλ συναντήθηκε επίσης και τον Δήμαρχο της Κω κ. Κυρίτση Γεώργιο , με την παρουσία των αρμοδίων Αντιδημάρχων και του τοπικού Συλλόγου . Τους ενημέρωσε  για τα πολλά και σημαντικά θέματα που  αφορούν τους Τρίτεκνους . Ζήτησε την άμεση λήψη απόφασης για δημοτικά τέλη και τέλη ύδρευσης καθώς επίσης την ουσιαστική παρέμβαση τους για εκπτώσεις στα ακτοπλοϊκά Εισιτήρια .

Συνεχίζουμε δυνατά !!! Δεν περισσεύει κανείς!! ακόμα και τις ημέρες των διακοπών μας, όλοι  μπορούμε να προτάσσουμε και να αναδεικνύουμε σε κάθε κουβέντα μας , τα θέματα που αφορούν τους τρίτεκνους .


 ΤΟ Δ.Σ





ΤΟ Δ.Σ ΤΗΣ ΟΠΟΤΤΕ ΕΥΧΕΤΕ ΣΕ ΟΛΟΥΣ ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ



Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου