ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
 -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ


ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ


Την Κυριακή 24-9-2017, ο Σύλλογος Τριτέκνων Αιτωλικού και Περιχώρων προέβη στην βράβευση των επιτυχόντων μαθητών - μελών του, στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, στο manu cafe, στο Αιτωλικό.
Στην λιτή τελετή παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κος Ψιλογιάννης Σπύρος, ο παιδοψυχολόγος κος Σήφης Εμ. Κουράκης, ο Πολιτικός Μηχανικός κος Λύρος Κων/νος, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, γονείς και επιτυχόντες μαθητές.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου ευχαρίστησε τους μαθητές για την επιτυχία τους και τους ευχήθηκε. καλές σπουδές και καλή επαγγελματική σταδιοδρομία.
Απηύθυναν χαιρετισμό οι κύριοι Ψιλογιάννης και Κουράκης.
Στο τέλος απενεμήθη έπαινος στους επιτυχόντες.
για το Δ.Σ
ο πρόεδρος
Μαντέλος Χρήστος


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ TPIHMEPH KPOYAZIEPA 26-30/10 ΣANTOPINH-ΠEIPAIA-MYKONO-KOYΣANTAΣI-EΦEΣOΣ-ΠATMOΣ AΠO 269 E ANA ATOMO ΣE ΔIKΛINH KAMΠINA. ΠΛHP. 2810280191 2810288514 ΣΤΗΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ 


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ  ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ
ΕΝΑΝΤΙ  Κ. ΥΓΕΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
30400 ΑΙΤΩΛΙΚΟ
Τηλ. Φαξ: 26320 22270 - 6972825022
Email: triteknoiaitvlikoy@yahoo.gr
http:/triteknoiaitvlikoy.blogspot.gr

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ

            Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 17:00 μμ, ο Σύλλογος Τριτέκνων Αιτωλικού και Περιχώρων “ Η Αγία Τριάδα”, σε εκδήλωση του, θα βραβεύσει τους επιτυχόντες μαθητές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, των οικονομικά ενήμερων μελών του, στην καφετέρια manu café, στην κεντρική πλατεία του Αιτωλικού.

      για το Δ. Συμβούλιο
  ο πρόεδρος

  Μαντέλος Χρήστος

------------------------------------------------------------------------------------------
ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ 
- ΟΛΥΜΠΟΣ-

Την Κυριακή 17/9/2017 πραγματοποιήθηκε πανηγυρική θεία λειτουργία και αρτοκλασία προς τιμή της προστάτιδας τού συλλόγου Τριτέκνων Πιερίας ""Όλυμπος" στο ιερό ναό της Αγίας Σοφίας του γηροκομείου της μητροπόλεως μας. Ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεώργιος χοροστάτησε στην θεία λειτουργία και αρτοκλασία του συλλόγου ενώ την δημοτική αρχή εκπροσώπησε ο κ. Γ. Ίτσιος .
Παρευρέθηκαν πολλές τρίτεκνες οικογένειες, σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου καθώς και ο βουλευτής Πιερίας της Ν.Δ. κ. Κων/νος Κουκοδήμος σαν τρίτεκνος γονέας. Στην περιφορά είχαν την ευτυχία να κρατήσουν την εικόνα ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Δάμπλιας Θεοχάρης και ο κ. Κουκοδήμος.
Μετά την λειτουργία ακολούθησαν κεράσματα για τους παρευρισκομένους.
Χρόνια πολλά και του χρόνου με υγεία.


 ----------------------------------------------------------------------------
ΔΩΡΕΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. Αποδεικνύοντας την διάθεση να προσφέρει στον τόπο και στους πολίτες του ο Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Λασιθίου προχώρησε στην δωρεά ιατρικών οργάνων και εξοπλισμού για τα τέσσερα νοσοκομεία του νομού.


Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων κ. Γιώργος Χαβάκης αναφερόμενος στην πρωτοβουλία εξήγησε ότι «η δράση του Συλλόγου, που είναι ένας κοινωνικός σύλλογος, εστιάζει στην στήριξη της οικογένειας και δη της τρίτεκνης, χωρίς όμως να είναι αποκομμένος από τα υπάρχοντα προβλήματα στο Νομό Λασιθίου. Θέλουμε και πιστεύουμε ότι πρέπει να στηρίζουμε την ποιότητα ζωής των ανθρώπων του κι έτσι λάβαμε μία απόφαση να στηρίξουμε και τα τέσσερα Νοσοκομεία του Νομού μας την χρονιά αυτή. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν οι φορείς του τόπου βοηθούν και στηρίζουν τις δημόσιες υπηρεσίες υγείας, και το σημαντικό γίνεται σπουδαίο όταν η βοήθεια αυτή προέρχεται από συλλόγους που μέλη τους είναι οικογένειες με πολλά παιδιά».

Στη Σητεία
 
 παραδόθηκε ένα μόνιτορ πολλαπλών παραμέτρων για το καρδιολογικό τμήμα στη Νεάπολη 

 

τρία σύγχρονα, ειδικά πιεσόμετρα, τρία θερμόμετρα υπερύθρων και δύο ειδικά συρόμενα συρτάρια νοσηλείας για τους θαλάμους, στην Ιεράπετρα 
ένα ψηφιακός βρεφοζυγός, ένα ψηφιακό οξύμετρο υψηλής ακρίβειας και ένα φωτόλουτρο υπέρυθρων ακτίνων και στο Άγιο Νικόλαο

 

τέσσερα εξεταστικά κρεβάτια με σύγχρονες προδιαγραφές.  Όλα όσα παραδόθηκαν είχαν την έγκριση των διοικητών και των ιατρών όσον αφορά στις προδιαγραφές τους.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
19-5-2017

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΣΤΑΜΕΛΟ ΗΛΙΑ   ΠΟΥ ΚΑΤΑ
ΤΟ ΕΤΟΣ 2016 ΕΙΣΗΧΘΗΣΑΝ ΣΕ Τ.Ε.Ι ΚΑΙ Α.Ε.Ι. ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ   ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

 ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΑΠΟ ΚΛΟΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΣΑΝ
ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΠΑΡΚΟ  ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ  ΑΓΩΓΗΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΦΑΡΣΑΛΩΝ 
 18-5-2017ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ
ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ                           Φάρσαλα 18/05/2017ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

        Ο Σύλλογος Τριτέκνων Επαρχίας Φαρσάλων, άνοιξε την πόρτα του  πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής του Δήμου Φαρσάλων, στους μαθητές της Β’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Νέου Μοναστηρίου, Ν.Φθιώτιδας, συνοδευμένοι από τους εκπαιδευτικούς τους, την κα Μανουλίδου Αναστασία και τον κ. Ντέρη Ευάγγελο, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «κυκλοφοριακή αγωγή».
    Στην συνάντηση αυτή παρίσταται και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Αγροτικής Ανάπτυξης,                           κος Τριανταφύλλου Νικόλαος, ο οποίος καλωσόρισε τους μαθητές και τους δασκάλους τους.
   Οι εν λόγω εκπαιδευτικοί, ευχαρίστησαν τον πρόεδρο του Συλλόγου Τριτέκνων Επαρχίας Φαρσάλων για την υποδοχή που τους επεφύλαξε. Επιπλέον  τον συνεχάρηκαν για την προσπάθεια του Συλλόγου, να  κρατούν το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Φαρσάλων σε λειτουργία, δεδομένου ότι δεν υπάρχει αντίστοιχο πάρκο στη ευρύτερη περιοχή του Ν. Φθιώτιδας.    
   Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κος Χατζημήτρος Δημήτριος  και όλα τα μέλη του Δ.Σ., ευχαριστούν  θερμά τον δάσκαλο της σχολής οδηγών, κο Πατσουράκο Γεώργιο,  ο οποίος παρείχε  δωρεάν τις γνώσεις του, στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Νέου Μοναστηρίου.
   Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Φαρσάλων, θα είναι πάντα ανοικτό, υπό την επίβλεψη των μελών του Συλλόγου Τριτέκνων Επαρχίας Φαρσάλων, για το σύνολο των σχολείων της επαρχίας μας καθώς επίσης και για όλα τα σχολεία  των όμορων Νομών, κατόπιν ραντεβού και στο τηλέφωνο 6936555209.
Τα μέλη του Δ.Σ.

----------------------------------------------------------------------------------------------

   H ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

12-2-2017

Με την παρουσία πλήθους κόσμου -τριτέκνων οικογενειών-από τη Δυτική Αθήνα και πολλών καλεσμένων που ανταποκρίθηκαν ο σύλλογος Τριτέκνων Περιστερίου και Δυτικής Αθήνας έκοψε την πίτα του.
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν ο πρώην Υπουργός και βουλευτής της ΝΔ κ.Κ.Χατζηδάκης , ο πρώην Υπουργός και στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας κ.Δ. Στρατούλης, ο αντιπεριφερειάρχης κ.Σ. Τζόκας, η περιφερειακή Σύμβουλος κ.Κ. Κρητικού, ο Δήμαρχος Περιστερίου κ.Α. Παχατουρίδης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Αρχής -και αρκετοί από αυτούς αντιδήμαρχοι-:΄κ.κ. Μπέτσης,Λύκος, Τσιώτα, Θεοδωράκος,Κορόγιαννη, Καλιάφας, Λώλος,Βαθιώτης, Παναγιωτόπουλος, Τσερούλα  και της αντιπολίτευσης : κ.κ. Κουγιουμτζής, Αλεξοπούλου, Ζούτσος, Παπαδόπουλος, Δημητρίου, Πλέστης.
  Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους οι: Αχλαδιανάκης Μανώλης από το Ηράκλειο Κρήτης(τ. πρόεδρος ΟΠΟΤΤΕ) και Κοντός Θόδωρος από την Καρδίτσα (τ. Αντιπρόεδρος ΟΠΟΤΤΕ) , Βαρβαρίγου Κλέλια (Φυλή).
Το μήνυμα από το Περιστέρι : χρειάζεται να φτερουγίσουν σε όλη την Ελλάδα τριτεκνικά Περιστέρια!
 Να κινητοποιηθούμε ώστε με μαζική συγκέντρωση στην Αθήνα το Μάρτη,  να απαιτήσουμε την ένταξη των τριτέκνων στους πολύτεκνους !Το παρών έδωσαν ο Βουλευτής της ΝΔ και πρώην Υπουργός κ.Κ. Χατζηδάκης και ο πρώην Υπουργός και στέλεχος της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ κ. Δημήτρης Στρατούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου