ΔΡΑΣΕΙΣ ΣΥΛΛΟΓΩΝ
-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

    ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ ΚΑΙ ΔΥΤΙΚΟΥ ΤΟΜΕΑ ΑΘΗΝΩΝ

       ΘΕΑΤΡΙΚΗ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗ ΚΑΙ ΚΟΠΗ ΤΗΣ ΒΑΣΙΛΟΠΙΤΑΣ

Στην κατάμεστη αίθουσα του ΚΥΒΕ Περιστερίου έκοψε την πίτα του ο Σύλλογος Τριτέκνων Περιστερίου και Δυτικού Τομέα  Αθηνών .
Οι μικροί μας φίλοι απόλαυσαν μια εξαιρετική θεατρική παράσταση απ’ την ομάδα «ΠΑΡΑΜΥΘΟΣΑΛΑΤΑ»  με το θεατρικό έργο  « Τα κάναμε Παραμυθοσαλάτα » .
Στη συνέχεια κόψαμε την πίτα μας με την ευχή οι Τρίτεκνοι και οι οικογένειές τους να έχουν δύναμη και υγεία για τη νέα χρονιά.
Το παρόν έδωσαν :
Ο Δήμαρχος Περιστερίου Α. Παχατουρίδης, οι Αντιδήμαρχοι Π. Λύκος, Β. Μπέτσης, Τ. Θεοδωράκος και οι Δημοτιικοί Σύμβουλοι  Τ. Καλιάφας, Κ. Τσερούλα απ’ τη Δημ. Πλειοψηφία καθώς και οι Δημ. Σύμβουλοι Ν. Ζούτσος (ανεξάρτητος και μέλος του Δ.Σ. της ΕΛΜΕ) , Σ. Παπαδόπουλος (ανεξάρτητος και μέλος του Δ.Σ. της Ένωσης Γονέων) και οι επίσης ανεξάρτητοι Γ. Βαθειώτης, Θ. Δημητρίου και Α. Πλέστης. Επίσης παραβρέθηκαν : η κ. Δ. Μανιάτη σαν εκπρόσωπος του Υπουργού Ν. Παππά, ο αντιπρόεδρος του Συλλ. Κρητών Περιστερίου κ. Κοτρωνάκης, ο Πρόεδρος του 1ου Δημοτικού Σχολείου,  κ. Π. Λουκόπουλος, εκπρόσωπος του συλλ. «ΘΕΟΦΙΛΟΣ», ο κ. Γ. Ναυπλιώτης, εκπρόσωπος του Μητροπολίτη Περιστερίου πατήρ Λ. Κονναλάκης, ο νομικός σύμβουλος του Συλλόγου μας κ. Ι. Παπαγιάννης και από τον τοπικό Τύπο οι κ.κ. Λυμπερόπουλος, Καλαντώνης, Γκίκας.
Χαιρετισμούς έστειλαν ο Αντιπεριφερειάρχης Δυτικού Τομέα Αθηνών κ. Σ. Τζόκας καθώς και ο πρώην Υπουργός και εκπρόσωπος του κόμματος της «Λαικής Ενότητας» κ. Δ. Στρατούλης.
Το Διοικητικό Συμβούλιο ευχαρίστησε τους παραβρισκόμενους, μέλη του Συλλόγου, καλώντας τους για συνεχή παρουσία και στις διεκδικήσεις των τριτέκνων ώστε να μην τιμωρούνται οι τρίτεκνοι επειδή έχουν παιδιά. Αλλά να υπάρξουν μέτρα ενίσχυσης για την αντιμετώπιση  του Δημογραφικού ζητήματος της χώρας, πολιτικές ενίσχυσης της οικογένειας και όχι μείωσης των επιδομάτων, όπως ψηφίστηκαν από τη Βουλή με την 3η αξιολόγηση.
 Τα μνημόνια βλάπτουν σοβαρά και την οικογένεια.
Το Δ.Σ. ευχαρίστησε τις επιχειρήσεις «ΑΥΡΑ», «ΠΑΛΙΡΡΟΙΑ», 3 E, Vikos, Σκλαβενίτης, Δουκλιάς, Τσολάκη, Πυρήνας, Αντώνης Λακιώτης, Κουκουγιάννης για τη βοήθειά τους στο Σύλλογο και τα μέλη μας. 

-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
Σε σεμνή τελετή στα Γραφεία του Συλλόγου, κόψαμε την Πρωτοχρονιάτικη πίτα. Ο πρόεδρος ευχαρίστησε τους παρευρισκόμενους και ευχήθηκε καλή χρονιά με υγεία και επιτυχίες για τον Σύλλογο
Τυχερός στο φλουρί ήταν ο Καρυοφίλης Κωνσταντίνος, ο οποίος κέρδισε 2 προσκλήσεις για τον Αποκριάτικο χορό, που θα γίνει τις 18 Φεβρουαρίου στο κέντρο Πλάτανος στο Κεφαλόβρυσο.
Ευχόμαστε σε όλους καλή και δημιουργική χρονιά, με υπομονή και προσδοκία για καλύτερες μέρες και προ πάντων  υγεία.


για το Δ.Σ.

ο πρόεδρος

Μαντέλος Χρήστος  ------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ  Ν. ΠΙΕΡΙΑΣ '' ΟΛΥΜΠΟΣ ''

Το Σάββατο 20-1-2018 στο κέντρο Ελιά έγινε η κοπή της πίτας του Συλλόγου Τριτέκνων Πιερίας Ολυμπος !!!
Ευχαριστούμε πολύ τα μέλη μας ,την Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κατερίνης κα. Πόπη Μπατάλα ,το μέλος των Ανελ κ.Δημήτρη Ζησιμοπούλο,τον εκπρόσωπο του βουλευτή της ΝΔ κ.Κουκοδήμου,
Επίσης έδωσαν το παρών και οι βουλευτές του ΣΥΡΙΖΑ Πιερίας κ.Τζαμακλής Χάρης και η κα. Μπέτυ Σκούφα !!! Τέλος να ευχαριστήσουμε και τον πολιτιστικό σύλλογο Ν. Κεραμιδίου <<ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ>>για την φιλική συμμετοχή του στην εκδήλωση μας !!!--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΚΑΡΔΙΤΣΑΣ
         ΒΙΩΜΑΤΙΚΕΣ ΔΡΑΣΕΙΣ ΜΕ ΤΟΝ ΒΑΓΓΕΛΗ ΑΥΓΟΥΛΑ
ΟΛΟΚΛΗΡΏΘΗΚΑΝ ΟΙ ΔΡΆΣΕΙΣ ΕΥΑΙΣΘΗΤΟΠΟΊΗΣΗΣ ΓΙΑ ΤΑ ΑΜΕΑ ΣΕ ΣΧΟΛΕΊΑ ΤΗΣ ΚΑΡΔΊΤΣΑΣ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΊΖΟΥΜΕ!
22/12/2017ΑΡΘΡΟΓΡΑΦΟΣ:ΜΕ ΑΛΛΑ ΜΑΤΙΑ
  
   Πάνω από 200 μαθητές ενημερώθηκαν για τις ιδιαιτερότητες της καθημερινής ζωής των τυφλών στην Καρδίτσα, ενώ παράλληλα έγιναν και κινήσεις συλλογικής οργάνωσης των γονιών ΑμεΑ!
Την Καρδίτσα επισκέφθηκε ο επικεφαλής της Νεολαίας του Πανελληνίου Συνδέσμου Τυφλών, 29χρονος δικηγόρος Βαγγέλης Αυγουλάς, στο πλαίσιο δράσεων ευαισθητοποίησης του Συνδέσμου Κοινωνικής Ευθύνης Παιδιών & Νέων μικρών και μεγάλων για την αναπηρία!
Ο κ. Αυγουλάς, προσκεκλημένος του Συλλόγου Τρίτεκνων Οικογενειών του N. Καρδίτσας, βρέθηκε στην Καρδίτσα από την Κυριακή 17/12 έως και την Τρίτη 19/12 και πραγματοποίησε σειρά βιωματικών δράσεων – ομιλιών σε μαθητές για την εξοικείωση τους με την αναπηρία, σε 5 σχολεία της πόλης!
            Συγκεκριμένα, ο κ. Αυγουλάς συνομίλησε με τους μαθητές του 1ου, 2ου και 6ου Δημοτικού Σχολείου Καρδίτσας, του 4ου Δημοτικού Βρεφονηπιακού Σταθμού, καθώς και με τους ενήλικες μαθητές του Σχολείου Δεύτερης Ευκαιρίας Καρδίτσας.
  Οι μαθητές είχαν τη δυνατότητα να μάθουν για τη χρήση του λευκού μπαστουνιού και του σκύλου οδηγού τυφλών, να έρθουν σε επαφή με την ανάγλυφη γραφή Braille, να λύσουν κάθε απορία τους γύρω από τη ζωή ενός νέου με προβλήματα όρασης και να μάθουν τεχνικές συνοδείας ατόμων με προβλήματα όρασης από βλέποντα οδηγό, σε συναντήσεις από όπου δεν έλειπε το χιούμορ και η καλή διάθεση!

Επίσης, ο κ. Αυγουλάς συναντήθηκε με γονείς αναπήρων παιδιών και ενημερώθηκε για τις τραγικές ελλείψεις στην ειδική τους εκπαίδευση, καθώς και με τον Πρόεδρο του Νομαρχιακού Σωματείου Αμεα Ν. Καρδίτσας κ. Ηλία Τσίγκα και επί μακρό, αντάλλαξαν απόψεις σε προβλήματα που ανακύπτουν στην καθημερινότητα των ΑμεΑ.


    «Θλιβερό» χαρακτήρισε ο κ. Αυγουλάς το γεγονός της ακινητοποίησης, μετά από χρόνια, του ειδικά διασκευασμένου οχήματος του Σωματείου ΑμεΑ για τη μετακίνηση κινητικά αναπήρων, κατοίκων της Καρδίτσας, σε όλη τη Θεσσαλία.(Το meallamatia.gr θα επανέλθει να αναδείξει το πρόβλημα – δείγμα κοινωνικής περιθωριοποίησης- αυτό με νέα και τεκμηριωμένη ανάρτηση).
    Τέλος, σε συνεδρίαση του Δ.Σ. του Συλλόγου Τρίτεκνων Οικογενειών Ν. Καρδίτσας, ξεκίνησαν οι προετοιμασίες για το Δείπνο Στο Σκοτάδι στην Καρδίτσα περί τα τέλη Απριλίου 2018! -------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

ΗΜΕΡΊΔΑ ΓΙΑ ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΨΥΧΙΚΗΣ ΥΓΕΙΑΣ
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ψυχικής Υγείας, το Ψ.Ν.Α. – Κ.Ψ.Υ. Περιστερίου και ο Δήμος Περιστερίου, διοργάνωσαν εκδήλωση-ημερίδα στο ΚΥΒΕ, στην οποία συμμετείχαν πολλοί μαθητές δημοτικών σχολείων.
Ήταν μια ημέρα γεμάτη ψυχαγωγία. Μια ημέρα χαράς, δημιουργίας και επικοινωνίας.
Η εκδήλωση ξεκίνησε με χαιρετισμό από τον Αδάμ Στάμο, Διευθυντή Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης Γ” Αθήνας και στη συνέχεια χαιρέτησαν, η Σπυριδούλα Καλαντζή, Διοικήτρια Ψυχιατρικού Νοσοκομείου Αττικής και η Ιωάννα Γιαννοπούλου, Επ. Καθηγήτρια Παιδοψυχιατρικής ΕΚΠΑ.
Στη συνέχεια η θεατρική ομάδα του Καλλιτεχνικού Πνευματικού Συλλόγου Αιγάλεω «ΘΕΟΙΝΑΜΑΚ», παρουσίασε την θεατρική παράσταση «Τα καινούρια ρούχα του βασιλιά».
Παράλληλα και σε άλλους χώρους του ΚΥΒΕ Περιστερίου, οι μαθητές που παραβρέθηκαν και συνοδεύονταν από τους δασκάλους τους, συμμετείχαν σε παράλληλες βιωματικές δραστηριότητες που περιελάμβαναν εκτός από την θεατρική παράσταση, Χόκι – πόκι, σκυταλοδρομία καθώς κι ένα βιωματικό – διαδραστικό μουσικοκινητικό παιχνίδι βασισμένο στις αρχές της μουσικοπαιδαγωγικής προσέγγισης Carl Orff που διοργάνωσε το Δημοτικό Ωδείο Περιστερίου.
Σύμφωνα με το Orff-Schulwerk κάθε παιδί είναι ικανό να παίξει μουσική, να τραγουδήσει, να χορέψει, να εκφραστεί και να δημιουργήσει.
Με εργαλεία το σώμα και τη φωνή, εξερεύνησαν τη μουσική που το ίδιο το σώμα μας μπορεί να παράγει, είτε με ηχηρές κινήσεις (body percussion: claps, snaps, stamps κλπ.) είτε με τη φωνή μας (τραγούδι, φωνητικός αυτοσχεδιασμός), ερχόμενοι έτσι σε μια πρώτη επαφή με μουσικές έννοιες (tempo, ένταση, τονικό ύψος).
Συμμετοχή στην εκδήλωση είχε επίσης και η ΜΕΡΙΜΝΑ με την βιωματική δραστηριότητα «ΑΣΠΙΔΑ ΨΥΧΗΣ» και Σύλλογος Τριτέκνων Περιστερίου .


Ο  Σύλλογος Τριτέκνων Περιστερίου πρόσφερε στους μικρούς μαθητές  αλλά και στους δασκάλους τους  χυμούς , αναψυκτικά , νερά αλλά και μπισκότα . Οι παραβρισκόμενοι και οι δάσκαλοι είχαν την εύκαιρα στο διάλλειμα να απολαύουν ένα ζεστό καφέ .

Η διαδικασία ήταν απλή: Τα παιδιά απαντούσαν σε ερωτήσεις συμπληρώνοντας τα κουτάκια μέσα στην ασπίδα (χάρτινη) και στη συνέχεια ζωγράφιζαν ένα σύμβολο που τους ερχόταν στο νου και συμβόλιζε δύναμη.
Στο τέλος τα παιδιά πήραν μαζί τους την ασπίδα τους για να την έχουν ως ενθύμιο σ” ένα μέρος στο δωμάτιό τους.
Η εκδήλωση έκλεισε με πέταγμα μπαλονιών ευχών.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


                          ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΣΑΜΟΥ-ΙΚΑΡΙΑΣ-ΦΟΥΡΝΩΝ                                
ΠΑΝΕΠΙΣΤΗΜΙΟ ΑΙΓΑΙΟΥ Τ.Κ.83200 τηλ:698680604  

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ

Η   Ιερά  Μητρόπολη Σάμου και προσωπικά ο Σεβασμιότατος μητροπολίτης κ.κ. Ευσέβιος ανακοίνωσε στο σύλλογος μας ότι:

Θα αναλάβει η μητρόπολη Σάμου να βοηθήσει όσες οικογένειες τρίτεκνες έχουν ανέργους γονείς με ανήλικα παιδιά.

Δεν αποκλείουμε και οικογένειες με πολύ χαμηλό εισόδημα με ανήλικα παιδιά.


Όλοι οι ενδιαφερόμενοι μπορούν να δηλώσουν συμμετοχή τις ώρες λειτουργίας του γραφείου.

Απαραίτητη η προσκόμιση της φορολογικής δήλωσης.

Ευχαριστούμε θερμά  τον κ.κ. Σεβασμιότατο για αυτή του την κίνηση.


Ο  πρόεδρος                                  Η γραμματέας

Μανώλης Μάρκου                      Κυρανιώ Βονδικάκη


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

2ΗΜΕΡΗ ΕΚΔΡΟΜΗ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ Ν. ΠΡΕΒΕΖΑΣ ΑΡΓΥΡΟΚΑΣΤΡΟ – ΑΓ. ΣΑΡΑΝΤΑ –ΒΟΥΘΡΩΤΟ   
 Με  σύμμαχο τον καιρό , το  Σαββάτο  14-10-17  ώρα 07.00 αναχώρησε το λεωφορείο για την εκδρομή μας  από  Κακαβιά – Αργυρόκαστρο. Ένα πλήρες λεωφορείο  - μια   όμορφη παρέα  ξεκίνησε  από  Πρέβεζα , για   να  περάσουν όμορφα.
 Στα σύνορα μας περίμεναν δύο ξεναγοί που μας οδήγησαν στις Βουλιαράτες – στο κοιμητήριο - μνημείο  των πεσόντων του πολέμου 1940-1941. Το ελάχιστο που μπορέσαμε να κάνουμε ήταν να αποτιμήσουμε  φόρο τιμής στους πεσόντες για την πατρίδα.  Ο  ιερέας του  κοιμητηρίου έψαλε την επιμνημόσυνη δέηση και στη συνέχεια ενημερωθήκαμε  για τις μάχες που έγιναν στη περιοχή. Η συγκίνηση μας ήταν μεγάλη . Περιφερθήκαμε  εντός του κοιμητηρίου , όπου διαπιστώσαμε ότι πολλά επίθετα ήταν γνωστά.  
Ο Μακαριώτατος Αρχιεπίσκοπος Τιράνων, Δυρραχίου και πάσης Αλβανίας Αναστάσιος , φρόντισε να αναστηλώσει το καταστραφέν κοιμητήριο και όλες τις εκκλησίες  που είχαν καταστραφεί στην Αλβανία.
  
Στη συνέχεια επισκεφθήκαμε το χωριό  Δερβιτσάνη  και την εκκλησία « Η κοίμηση της  Θεοτόκου» κατασκευασμένη το 1870 . Το κτίριο επί Χόντζα είχε γίνει αποθήκη, οι  τοιχογραφίες των Αγίων καταστράφηκαν .

Μετά   το μεσημεριανό φαγητό φθάσαμε στο Αργυρόκαστρο ,  Χτισμένο επάνω σε οκτώ λοφάκια. Πέτρινα σπιτάκια, σκεπασμένα από την χαρακτηριστική γκρίζα ηπειρώτικη πλάκα .
Το  ξενοδοχείο CAJUPI στο κέντρο της πόλης , με  άριστες εγκαταστάσεις , μας υποδέχθηκαν εγκάρδια .

Στη  συνέχεια επισκεφθήκαμε  το κάστρο  που  θαυμάσαμε την μοναδική θέα προς την πόλη καθώς και τους άριστα διατηρούμενους εσωτερικούς και εξωτερικούς χώρους του.       
Το βράδυ  στο ρετιρέ του ξενοδοχείου μας , ένας  τέλειος χώρος - με άριστο  προσωπικό – με  δείπνο εξαιρετικό - με ηπειρώτικη ζωντανή μουσική  και με το δικό μας κέφι η βραδιά  ήταν υπέροχη. 


Το  πλούσιο  πρωινό μας ήταν στο ρετιρέ, με μια μοναδική θέα, όλο το  Αργυρόκαστρο στα πόδια  μας.       

Στις 15-10-2017 αναχωρήσαμε για τους  Αγ.  Σαράντα από μια ορεινή διαδρομή θαυμάζοντας τα χωριά , τα βουνά  και τις εναλλαγές  στη διαμόρφωση τους.

Επισκεφθήκαμε το Βουθρωτό ,  ένα   Μνημείο Παγκόσμιας Κληρονομιάς της UNESCO  περιηγηθήκαμε τον αρχαιολογικό  και στη συνέχεια  επιστρέψαμε στους  Άγιους Σαράντα

Οι Αγ. Σαράντα έχουν   κοσμοπολίτικο περιβάλλουν, τεράστιες ξενοδοχειακές μονάδες κατά μήκος της παραλίας και σε απόσταση αναπνοής η Κέρκυρα.
Κάναμε μία βόλτα στην πανέμορφη παραλία της  και  γευματίσαμε  σε ένα από τα πολλά εστιατόρια που υπάρχουν.
Τέλος  αναχωρήσαμε  μέσω του συνοριακού σταθμού της Σαγιάδας ,   με καφέ  στην Ηγουμενίτσα    όπου φθάνουμε αργά το απόγευμα στην  Πρέβεζα .
Ευχαριστούμε   όλους που ήταν στη  εκδρομή μας , ήταν μια καταπληκτική παρέα . -----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ


ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΕΠΙΤΥΧΟΝΤΩΝ ΜΑΘΗΤΩΝ ΣΤΗΝ ΤΡΙΤΟΒΑΘΜΙΑ ΕΚΠΑΙΔΕΥΣΗ


Την Κυριακή 24-9-2017, ο Σύλλογος Τριτέκνων Αιτωλικού και Περιχώρων προέβη στην βράβευση των επιτυχόντων μαθητών - μελών του, στην Τριτοβάθμια εκπαίδευση, στο manu cafe, στο Αιτωλικό.
Στην λιτή τελετή παρευρέθηκαν ο Αντιδήμαρχος κος Ψιλογιάννης Σπύρος, ο παιδοψυχολόγος κος Σήφης Εμ. Κουράκης, ο Πολιτικός Μηχανικός κος Λύρος Κων/νος, σύσσωμο το Διοικητικό Συμβούλιο, γονείς και επιτυχόντες μαθητές.
Ο πρόεδρος του Συλλόγου ευχαρίστησε τους μαθητές για την επιτυχία τους και τους ευχήθηκε. καλές σπουδές και καλή επαγγελματική σταδιοδρομία.
Απηύθυναν χαιρετισμό οι κύριοι Ψιλογιάννης και Κουράκης.
Στο τέλος απενεμήθη έπαινος στους επιτυχόντες.
για το Δ.Σ
ο πρόεδρος
Μαντέλος Χρήστος


-------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

 ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ


Ο ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ ΔΙΟΡΓΑΝΩΝΕΙ TPIHMEPH KPOYAZIEPA 26-30/10 ΣANTOPINH-ΠEIPAIA-MYKONO-KOYΣANTAΣI-EΦEΣOΣ-ΠATMOΣ AΠO 269 E ANA ATOMO ΣE ΔIKΛINH KAMΠINA. ΠΛHP. 2810280191 2810288514 ΣΤΗΝ ΚΡΟΥΑΖΙΕΡΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΣΥΜΜΕΤΕΧΟΥΝ ΚΑΙ ΤΡΙΤΕΚΝΟΙ ΑΠΟ ΑΛΛΟΥΣ ΣΥΛΛΟΓΟΥΣ ΟΠΟΙΟΣ ΕΝΔΙΑΦΕΡΕΤΑΙ ΝΑ ΕΠΙΚΟΙΝΩΝΗΣΕΙ ΜΕ ΤΟ ΤΟΥΡΙΣΤΙΚΟ ΓΡΑΦΕΙΟ 


--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ  ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ ΚΑΙ ΠΕΡΙΧΩΡΩΝ
ΕΝΑΝΤΙ  Κ. ΥΓΕΙΑΣ ΑΙΤΩΛΙΚΟΥ
30400 ΑΙΤΩΛΙΚΟ
Τηλ. Φαξ: 26320 22270 - 6972825022
Email: triteknoiaitvlikoy@yahoo.gr
http:/triteknoiaitvlikoy.blogspot.gr

ΑΝΑΚΟΊΝΩΣΗ

            Την Κυριακή 24 Σεπτεμβρίου 2017 και ώρα 17:00 μμ, ο Σύλλογος Τριτέκνων Αιτωλικού και Περιχώρων “ Η Αγία Τριάδα”, σε εκδήλωση του, θα βραβεύσει τους επιτυχόντες μαθητές στην Τριτοβάθμια Εκπαίδευση, των οικονομικά ενήμερων μελών του, στην καφετέρια manu café, στην κεντρική πλατεία του Αιτωλικού.

      για το Δ. Συμβούλιο
  ο πρόεδρος

  Μαντέλος Χρήστος

------------------------------------------------------------------------------------------
ΑΡΤΟΚΛΑΣΙΑ ΤΟΥ  ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΙΕΡΙΑΣ 
- ΟΛΥΜΠΟΣ-

Την Κυριακή 17/9/2017 πραγματοποιήθηκε πανηγυρική θεία λειτουργία και αρτοκλασία προς τιμή της προστάτιδας τού συλλόγου Τριτέκνων Πιερίας ""Όλυμπος" στο ιερό ναό της Αγίας Σοφίας του γηροκομείου της μητροπόλεως μας. Ο σεβασμιότατος μητροπολίτης Κίτρους, Κατερίνης και Πλαταμώνος Γεώργιος χοροστάτησε στην θεία λειτουργία και αρτοκλασία του συλλόγου ενώ την δημοτική αρχή εκπροσώπησε ο κ. Γ. Ίτσιος .
Παρευρέθηκαν πολλές τρίτεκνες οικογένειες, σύσσωμο το Δ.Σ. του συλλόγου καθώς και ο βουλευτής Πιερίας της Ν.Δ. κ. Κων/νος Κουκοδήμος σαν τρίτεκνος γονέας. Στην περιφορά είχαν την ευτυχία να κρατήσουν την εικόνα ο πρόεδρος του συλλόγου κ. Δάμπλιας Θεοχάρης και ο κ. Κουκοδήμος.
Μετά την λειτουργία ακολούθησαν κεράσματα για τους παρευρισκομένους.
Χρόνια πολλά και του χρόνου με υγεία.


 ----------------------------------------------------------------------------
ΔΩΡΕΕΣ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ Ν. ΛΑΣΙΘΙΟΥ ΣΤΑ ΤΕΣΣΕΡΑ ΝΟΣΟΚΟΜΕΙΑ ΤΟΥ ΝΟΜΟΥ. Αποδεικνύοντας την διάθεση να προσφέρει στον τόπο και στους πολίτες του ο Σύλλογος Τριτέκνων Νομού Λασιθίου προχώρησε στην δωρεά ιατρικών οργάνων και εξοπλισμού για τα τέσσερα νοσοκομεία του νομού.


Ο Πρόεδρος του Συλλόγου Τριτέκνων κ. Γιώργος Χαβάκης αναφερόμενος στην πρωτοβουλία εξήγησε ότι «η δράση του Συλλόγου, που είναι ένας κοινωνικός σύλλογος, εστιάζει στην στήριξη της οικογένειας και δη της τρίτεκνης, χωρίς όμως να είναι αποκομμένος από τα υπάρχοντα προβλήματα στο Νομό Λασιθίου. Θέλουμε και πιστεύουμε ότι πρέπει να στηρίζουμε την ποιότητα ζωής των ανθρώπων του κι έτσι λάβαμε μία απόφαση να στηρίξουμε και τα τέσσερα Νοσοκομεία του Νομού μας την χρονιά αυτή. Είναι ιδιαίτερα σημαντικό όταν οι φορείς του τόπου βοηθούν και στηρίζουν τις δημόσιες υπηρεσίες υγείας, και το σημαντικό γίνεται σπουδαίο όταν η βοήθεια αυτή προέρχεται από συλλόγους που μέλη τους είναι οικογένειες με πολλά παιδιά».

Στη Σητεία
 
 παραδόθηκε ένα μόνιτορ πολλαπλών παραμέτρων για το καρδιολογικό τμήμα στη Νεάπολη 

 

τρία σύγχρονα, ειδικά πιεσόμετρα, τρία θερμόμετρα υπερύθρων και δύο ειδικά συρόμενα συρτάρια νοσηλείας για τους θαλάμους, στην Ιεράπετρα 
ένα ψηφιακός βρεφοζυγός, ένα ψηφιακό οξύμετρο υψηλής ακρίβειας και ένα φωτόλουτρο υπέρυθρων ακτίνων και στο Άγιο Νικόλαο

 

τέσσερα εξεταστικά κρεβάτια με σύγχρονες προδιαγραφές.  Όλα όσα παραδόθηκαν είχαν την έγκριση των διοικητών και των ιατρών όσον αφορά στις προδιαγραφές τους.-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ ΑΠΟ ΣΥΛΛΟΓΟ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ
19-5-2017

ΒΡΑΒΕΥΣΗ ΠΑΙΔΙΩΝ  ΑΠΟ ΤΟΝ ΔΗΜΑΡΧΟ ΚΑΙΣΑΡΙΑΝΗΣ ΣΤΑΜΕΛΟ ΗΛΙΑ   ΠΟΥ ΚΑΤΑ
ΤΟ ΕΤΟΣ 2016 ΕΙΣΗΧΘΗΣΑΝ ΣΕ Τ.Ε.Ι ΚΑΙ Α.Ε.Ι. ΤΗΣ ΧΩΡΑΣ. ΠΑΡΟΥΣΙΑΣΗ ΧΡΙΣΤΟΥΓΕΝΝΙΑΤΙΚΩΝ ΤΡΑΓΟΥΔΙΩΝ ΑΠΟ ΤΗΝ ΧΟΡΩΔΙΑ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ   ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΙΚΟΥ ΠΟΛΙΤΙΣΜΟΥ.

 ΨΥΧΑΓΩΓΙΑ ΑΠΟ ΚΛΟΟΥΝ ΓΙΑ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΤΩΝ ΟΙΚΟΓΕΝΕΙΩΝ ΠΟΥ ΠΑΡΕΥΡΕΘΗΣΑΝ
ΣΤΗΝ ΕΚΔΗΛΩΣΗ.---------------------------------------------------------------------------------------------------------------

ΠΑΡΚΟ  ΚΥΚΛΟΦΟΡΙΑΚΗΣ  ΑΓΩΓΗΣ
ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΦΑΡΣΑΛΩΝ 
 18-5-2017ΣΥΛΛΟΓΟΣ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ
ΕΠΑΡΧΙΑΣ ΦΑΡΣΑΛΩΝ                           Φάρσαλα 18/05/2017ΔΕΛΤΙΟ ΤΥΠΟΥ

        Ο Σύλλογος Τριτέκνων Επαρχίας Φαρσάλων, άνοιξε την πόρτα του  πάρκου κυκλοφοριακής αγωγής του Δήμου Φαρσάλων, στους μαθητές της Β’ τάξης του Δημοτικού Σχολείου Νέου Μοναστηρίου, Ν.Φθιώτιδας, συνοδευμένοι από τους εκπαιδευτικούς τους, την κα Μανουλίδου Αναστασία και τον κ. Ντέρη Ευάγγελο, στο πλαίσιο του εκπαιδευτικού προγράμματος «κυκλοφοριακή αγωγή».
    Στην συνάντηση αυτή παρίσταται και ο Αντιδήμαρχος Περιβάλλοντος, Πρασίνου, Αγροτικής Ανάπτυξης,                           κος Τριανταφύλλου Νικόλαος, ο οποίος καλωσόρισε τους μαθητές και τους δασκάλους τους.
   Οι εν λόγω εκπαιδευτικοί, ευχαρίστησαν τον πρόεδρο του Συλλόγου Τριτέκνων Επαρχίας Φαρσάλων για την υποδοχή που τους επεφύλαξε. Επιπλέον  τον συνεχάρηκαν για την προσπάθεια του Συλλόγου, να  κρατούν το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Φαρσάλων σε λειτουργία, δεδομένου ότι δεν υπάρχει αντίστοιχο πάρκο στη ευρύτερη περιοχή του Ν. Φθιώτιδας.    
   Ο Πρόεδρος του Συλλόγου, κος Χατζημήτρος Δημήτριος  και όλα τα μέλη του Δ.Σ., ευχαριστούν  θερμά τον δάσκαλο της σχολής οδηγών, κο Πατσουράκο Γεώργιο,  ο οποίος παρείχε  δωρεάν τις γνώσεις του, στους μαθητές του Δημοτικού Σχολείου Νέου Μοναστηρίου.
   Το Πάρκο Κυκλοφοριακής Αγωγής του Δήμου Φαρσάλων, θα είναι πάντα ανοικτό, υπό την επίβλεψη των μελών του Συλλόγου Τριτέκνων Επαρχίας Φαρσάλων, για το σύνολο των σχολείων της επαρχίας μας καθώς επίσης και για όλα τα σχολεία  των όμορων Νομών, κατόπιν ραντεβού και στο τηλέφωνο 6936555209.
Τα μέλη του Δ.Σ.

----------------------------------------------------------------------------------------------

   H ΕΚΔΗΛΩΣΗ  ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΤΡΙΤΕΚΝΩΝ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

12-2-2017

Με την παρουσία πλήθους κόσμου -τριτέκνων οικογενειών-από τη Δυτική Αθήνα και πολλών καλεσμένων που ανταποκρίθηκαν ο σύλλογος Τριτέκνων Περιστερίου και Δυτικής Αθήνας έκοψε την πίτα του.
Στην εκδήλωση έδωσαν το παρόν ο πρώην Υπουργός και βουλευτής της ΝΔ κ.Κ.Χατζηδάκης , ο πρώην Υπουργός και στέλεχος της Λαϊκής Ενότητας κ.Δ. Στρατούλης, ο αντιπεριφερειάρχης κ.Σ. Τζόκας, η περιφερειακή Σύμβουλος κ.Κ. Κρητικού, ο Δήμαρχος Περιστερίου κ.Α. Παχατουρίδης και οι Δημοτικοί Σύμβουλοι της Δημοτικής Αρχής -και αρκετοί από αυτούς αντιδήμαρχοι-:΄κ.κ. Μπέτσης,Λύκος, Τσιώτα, Θεοδωράκος,Κορόγιαννη, Καλιάφας, Λώλος,Βαθιώτης, Παναγιωτόπουλος, Τσερούλα  και της αντιπολίτευσης : κ.κ. Κουγιουμτζής, Αλεξοπούλου, Ζούτσος, Παπαδόπουλος, Δημητρίου, Πλέστης.
  Επίσης μας τίμησαν με την παρουσία τους οι: Αχλαδιανάκης Μανώλης από το Ηράκλειο Κρήτης(τ. πρόεδρος ΟΠΟΤΤΕ) και Κοντός Θόδωρος από την Καρδίτσα (τ. Αντιπρόεδρος ΟΠΟΤΤΕ) , Βαρβαρίγου Κλέλια (Φυλή).
Το μήνυμα από το Περιστέρι : χρειάζεται να φτερουγίσουν σε όλη την Ελλάδα τριτεκνικά Περιστέρια!
 Να κινητοποιηθούμε ώστε με μαζική συγκέντρωση στην Αθήνα το Μάρτη,  να απαιτήσουμε την ένταξη των τριτέκνων στους πολύτεκνους !Το παρών έδωσαν ο Βουλευτής της ΝΔ και πρώην Υπουργός κ.Κ. Χατζηδάκης και ο πρώην Υπουργός και στέλεχος της ΛΑΙΚΗΣ ΕΝΟΤΗΤΑΣ κ. Δημήτρης Στρατούλης

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου