Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Συναντήσεις μελών του Δ.Σ με τον Εμπορικό Διευθυντή της ATTICA και τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας ΚΤΕΛ Ελλάδος


1.  Τη Δευτέρα 23/7 στις 6 μμ, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών του Δ.Σ. της ΟΠΟΤΤΕ με τον εμπορικό διευθυντή της ATTICA GROUP (Blue Star FerriesSuperfast Ferries) κο Διονύση Θεοδωράτο.
   Από την ΟΠΟΤΤΕ παρόντες ήταν οι:
Αχλαδιανάκης Μ. (Πρόεδρος), Μανιουδάκης Ζ. (Γ. Γραμματέας), Κοντός Θ. (Α΄ Αντιπρόεδρος), Χαβάκης Γ. (Β΄ Γ. Γραμματέας), Δήμος Β. (Ταμίας) και Βακουφτσή Σ. (Β΄ Υπεύθυνη Μ.Μ.Ε.). Επίσης, παρούσα ήταν και η Πρόεδρος του Συλλόγου της Πάρου κα Αρμάου Μ.
   Ο κος Θεοδωράτος μας ανέλυσε την οικονομική δυσκολία της εταιρίας, λόγω της γενικής κατάστασης που βρίσκεται η χώρα, δεσμεύτηκε όμως να καταθέσει προς συζήτηση στο Δ.Σ. της εταιρίας στις 7 Αυγούστου, το αίτημα της ΟΠΟΤΤΕ για έκπτωση στις τρίτεκνες οικογένειες. Άφησε δε να εννοηθεί ότι το αίτημα μας θα έχει θετική κατάληξη απαντώντας αρνητικά στην πρόταση μας για μια ομαδική φωτογραφία λέγοντας: Θα βγάλουμε φωτογραφία στις 8 Αυγούστου…..
 2. Ο πρόεδρος κ. Μανόλης Αχλαδιανάκης είχε επικοινωνία με τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Ιδιοκτητών λεωφορείων ΚΤΕΛ Ελλάδας κ. Σοφοκλή Φάτσιο, σχετικά με το θέμα ενιαίας έκπτωσης στα Υπεραστικά λεωφορεία σε όλη την Ελλάδα.
   Ο κ. Φάτσιος ήταν κάθετος στις απόψεις του και δεν άφησε περιθώρια συζήτησης. Είπε ΄΄ πως το θέμα των εκπτώσεων το χειρίζεται το κάθε ΚΤΕΛ χωριστά ΄΄ , οπότε αυτός δεν προτίθεται να δώσει τέτοια οδηγία πανελλαδικά. Ο πρόεδρος της ΟΠΟΤΤΕ του επισήμανε τη γενναία έκπτωση του ΚΤΕΛ Θεσσαλονίκης (50%) και πως  ΄΄ υπάρχουν αρκετά ΚΤΕΛ που μας στηρίζουν ΄΄.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου