Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Επισκέψεις στα κόμματα, στη βουλή


   Mετά τις συναντήσεις που πραγματοποιήθηκαν στην Βουλή, τα μέλη του Δ.Σ. επισκέφθηκαν τα γραφεία όλων των κομμάτων, όπου κατατέθηκαν οι επιστολές της Ο.Π.Ο.Τ.Τ.Ε. με τα αιτήματα και την πρόταση νόμου προς την πολιτεία για την εξομοίωση με τις πολύτεκνες οικογένειες.
   Επίσης πραγματοποιήθηκε ολιγόλεπτη συνάντηση με τη βουλευτή του ΣΥ.ΡΙΖ.Α.-Ε.Κ.Μ. της Β΄ Αθηνών κα Ρένα Δούρου, όπου συζητήθηκαν τα αιτήματα της Ομοσπονδίας, και η βουλευτής δήλωσε τη στήριξη της στον αγώνα των τρίτεκνων.

1 σχόλιο:

  1. Παρακολουθώ με ενδιαφέρον την προσπάθειά της ομοσπονδίας να ανακουφίσει οικονομικά την τρίτεκνη οικογένεια.Οι παρεμβάσεις αυτές και αποτέλεσμα φέρνουν αλλά και ευαισθητοποιούν τους χώρους αποφάσεων κάνοντας γνωστό το πρόβλημα επιβίωσης σήμερα των τρίτεκνων.
    Η αγωνία μας όμως ως τρίτεκνοι εκπαιδευτικοί είναι εάν έχει γίνει κάποια αναφορά στο Υπουργείο Παιδείας σχετικά με τις αποσπάσεις, και εάν η καινούρια ηγεσία έχει την πρόθεση να μας αντιμετωπίσει αυτήν την χρονιά πιο ανθρώπινα.
    Οι τρίτεκνοι εκπαιδευτικοί δεν θα αντέξουν την συντήρηση της οικογένειάς τους, δουλεύοντας σε αυτές τις αποστάσεις .
    Γιατί μόνο το Υπουργείο Παιδείας είναι το μοναδικό Υπουργείο που όχι μόνο δεν μας μεταθέτει κοντά στις οικογένειές μας, αλλά ούτε καν μας αποσπά;
    Περιμένουμε αν είναι δυνατόν ενημέρωση
    Τερζή Αναστασία
    Τρίτεκνη εκπαιδευτικός

    ΑπάντησηΔιαγραφή