Παρασκευή 27 Ιουλίου 2012

Συνάντηση μελών του Δ.Σ. της ΟΠΟΤΤΕ με ομάδα Βουλευτών της ΔΗΜ.ΑΡ.



Τη Δευτέρα 23/7 στις 4 μμ, πραγματοποιήθηκε συνάντηση μελών του Δ.Σ. της ΟΠΟΤΤΕ με ομάδα Βουλευτών της ΔΗΜ.ΑΡ. στο κτήριο της Βουλής των Ελλήνων.
   Από την ΟΠΟΤΤΕ παρόντες ήταν οι:
Αχλαδιανάκης Μ. (Πρόεδρος), Μανιουδάκης Ζ. (Γ. Γραμματέας), Κοντός Θ. (Ά Αντιπρόεδρος), Χαβάκης Γ. (΄Β Γ. Γραμματέας), Δήμος Β. (Ταμίας) και Βακουφτσή Σ. (΄Β Υπεύθυνη Μ.Μ.Ε.).
   Από τη ΔΗΜ.ΑΡ. παρόντες ήταν οι Βουλευτές :
Πανούσης Ι.(Α Αθηνών), Μιχελογιαννάκης Ι. (Ηρακλείου), Αναγνωστάκης Δ. (Ευβοίας) και Κυρίτσης Γ.(Τρικάλων).
   Καταρχήν, έγινε μια σύντομη επαφή με τον πρόεδρο της ΔΗΜΑΡ κ. Κουβέλη, από τον πρόεδρο και τον αντιπρόεδρο της ΟΠΟΤΤΕ, σχετικά με τη στήριξη στην εισαγωγή του νόμου εξομοίωσης. Ο κ. Κουβέλης δήλωσε,  πως το έχουμε πει και θα το κάνουμε, θα στηρίξουμε τους τρίτεκνους για την εξομοίωση .
   Ο πρόεδρος της ΟΠΟΤΤΕ και τα μέλη ανέλυσαν και παρουσίασαν την πρόταση νόμου για την εξομοίωση ενώ στη συνέχεια ζήτησαν από τους βουλευτές να στηρίξουν τους τρίτεκνους και να βρουν  ισοδύναμα μέτρα που να αφορούν περικοπές σε σπατάλες και όχι σε επιδόματα.
   Οι βουλευτές εξέφρασαν τη στήριξή τους στον αγώνα των τρίτεκνων οικογενειών να ανταπεξέλθουν στις σημερινές έκτακτες δυσκολίες που έχουν προκύψει λόγω της εφαρμογής των βάρβαρων κυβερνητικών μνημονιακών πολιτικών περικοπής μισθών, συντάξεων και κοινωνικών παροχών.
   Τα αιτήματα και η πρόταση νόμου για την εξομοίωση παραδόθηκαν και γραπτώς στους βουλευτές.

Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου