Δευτέρα 15 Ιουλίου 2013

ΔΟΘΗΚΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΜΕ ΤΗΝ κ. ΧΡΙΣΤΟΦΙΛΟΠΟΥΛΟΥ

Αύριο Τρίτη 16 Ιουλίου, μετά από τη συνάντηση στο υπουργείο Παιδείας, θα πραγματοποιηθεί η συνάντηση με την Υφυπουργό Διοικητικής Μεταρρύθμισης κ. Χριστοφιλοπούλου.
Στην Υφυπουργό θα τεθεί υπόψη η αδικία που συντελείται στους τρίτεκνους, στην Κινητικότητα -Διαθεσιμότητα -Απολύσεις και θα γίνουν συγκεκριμένες προτάσεις.

3 σχόλια:

  1. Γιατί η Ομοσπονδία καλύπτει το πολιτικό παιχνίδι των τελευταίων ημερών με τη δήθεν εξαίρεση από τη Διαθεσιμότητα των Τριτέκνων;
    Που είναι έστω μια ανακοίνωση για τον εμπαιγμό;
    Πού είναι η Δημόσια παρουσία;
    Κατά προτεραιότητα μετακίνηση με διαθεσιμότητα ψηφίστηκε καιόχι εξαιρεση! Σημαίνει απλά κατά προτεραιότητα επιστροφή, αν και όταν!




    ΑπάντησηΔιαγραφή
  2. http://skedikoglou.gr/%CE%B5%CE%B9%CE%B4%CE%B9%CE%BA%CE%AE-%CE%BC%CE%AD%CF%81%CE%B9%CE%BC%CE%BD%CE%B1-%CE%B3%CE%B9%CE%B1-%CF%84%CE%BF%CF%85%CF%82-%CF%84%CF%81%CE%AF%CF%84%CE%B5%CE%BA%CE%BD%CE%BF%CF%85%CF%82-%CE%B5%CE%BA-2/
    Αφορμή για το σχόλιο υπήρξε η παραπάνω διαφήμιση υπουργού της κυβέρνησης!Αν υπάρχει ανακρίβεια και υπάρχει και άλλη Ομοσπονδία διευκρινίστε το, διαφορετικά μην επιτρέπετε σε κανέναν να δημιουργεί λάθος εντυπώσεις για τη στάση του έναντι των τριτέκνων!

    ΑπάντησηΔιαγραφή
  3. Τα ποσοκνουδουδες και οι φασιστες της ΟΠΟΤΤΕ παίζουν εδώ και καιρό το παιχνίδι της κυβέρνησης κοροϊδεύοντας τα μέλη τους!

    ΑπάντησηΔιαγραφή