Δευτέρα 2 Σεπτεμβρίου 2013

ΤΟ ΔΣ ΤΗΣ 1ης ΣΕΠΤΕΜΒΡΙΟΥ -ΕΝΤΑΞΗ ΝΕΩΝ ΣΥΛΛΟΓΩΝ-ΠΡΟΓΡΑΜΜΑΤΙΣΜΟΣ ΣΥΝΑΝΤΗΣΕΩΝ -ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΕΚΛΟΓΩΝ



 Το Σάββατο 31 Αυγούστου, από μέλη του Δ.Σ,.  έγιναν προετοιμασίες για τις εκλογές του Οκτωβρίου. Αυτές αφορούσαν σε έλεγχο των φακέλων των συλλόγων, οργανωτικά θέματα   και άλλα.

Την Κυριακή πραγματοποιήθηκε το προγραμματισμένο Δ.Σ. το οποίο ξεκίνησε με την έγκριση ένταξης του συλλόγου  Ν. Λάρισας και του συλλόγου Αιτωλικού και Περιχώρων.
Επίσης, έγινε ενημέρωση για τους συλλόγους που έχουν εκδηλώσει ενδιαφέρον –και είναι αρκετοί για ένταξη στην Ομοσπονδία.
Στη συνέχεια έγινε ενημέρωση για τις συναντήσεις στα υπουργεία και προγραμματίστηκαν οι επόμενες. Βασικοί στόχοι, η στήριξη όσων τρίτεκνων που βρίσκονται σε κινητικότητα, τα θέματα του Υπουργείου Παιδείας, Κοινωνικός Τουρισμός, εισαγωγή σε σχολές Τουριστικών Επαγγελμάτων, θέματα του Υπουργείου Εργασίας και άλλα.
Βασικό θέμα έπειτα ήταν η προετοιμασία των εκλογών και ακολούθησαν αρκετά θέματα, πράγμα που οδήγησε σε πολύωρη συνεδρίαση.

Η ΟΠΟΤΤΕ καλωσορίζει τα νέα μέλη της και θεωρεί πως μέχρι τις εκλογές θα έχουν ενταχθεί και άλλοι σύλλογοι, έτσι ώστε να υπάρχει δυναμικό μαζικό τριτεκνικό κίνημα


Δεν υπάρχουν σχόλια:

Δημοσίευση σχολίου